fbpx

aanmelden training LEF of mindset FG

De kortingsactie verloopt over:

[wpcdt-countdown id=”2829″]

Training mindset

Zou het niet fijn zijn als je zoon/ dochter

 

  • * relaxter aan nieuwe dingen zou beginnen
  • * niet boos zou worden als een moeilijke opdracht gedaan moet worden
  • * met minder angst een spreekbeurt voor de klas zou houden
  • * gemakkelijker met obstakels om zou kunnen gaan
    * in de toekomst steviger in zijn/ haar schoenen zou staan  

 

Dat kan met de trainingen LEF voor tieners  en Mindset met Fixie en Growie.

 

In 7 (Fixie en Growie) of 8 (Lef voor tieners) wekelijkse individuele lessen van een uur leert je kind zichzelf beter kennen en vaste belemmerende overtuigingen te herkennen. Door psycho-educatie waaronder uitleg over hoe de hersenen werken en wat mindset is leert hij/ zij in kleine stapjes uitdagingen aan te gaan. Ook leert hij technieken toe te passen om vaste mindset-gedachten tegen gaan.

 

In deze training wordt echt ingegaan op de problemen waar jouw kind tegenaan loopt. En gaat het oefenen met dingen die het zelf in de dagelijkse praktijk tegen komt. Zodat het niet blijft bij theorie uit een boekje maar echt praktisch toe te passen is.

 

Voordat je kind aan deze training begint is er eerst een uitgebreide intake met jou/ jullie en je kind. Oók is er na afloop van de training een eindgesprek, waarbij eventueel de meester of juf of de mentor aan kan sluiten, als jullie dit willen.

 

De training LEF voor tieners is geschikt voor tieners van 11 tot 15 jaar. De training Mindset met Fixie en Growie is geschikt voor kinderen vanaf 7 tot 10 jaar.

 

LEF voor tieners: Als je vóór vrijdag 26 februari 2021, 17.00 uur beslist betaal je 339,- euro (in plaats van 399,-) of 3 termijnen van 115,- euro (in plaats van 3x 136,-).

 

Mindset met Fixie en Growie: Als je vóór vrijdag 26 februari 2021, 17.00 uur beslist betaal je 299,- euro (in plaats van 359,-) of 3 termijnen van 103,- euro  (in plaats van 3x 123,- ).

 

De training vindt plaats in mijn praktijk in De Maasstee in Assen óf online via Zoom. Het werkboek wordt dan thuisgestuurd.

 

Je kunt je zoon/ dochter aanmelden via onderstaand formulier.

Na aanmelding neem ik contact met jullie op voor een intake-gesprek. 

 

Mocht je toch eerst nog vragen hebben, mail dan even naar info@breinvaardig.com!
Zie de Privacyverklaring van Breinvaardig over omgang met persoonsgegevens. Deze worden niet gedeeld met derden.

Chat openen
1
Hoi! Kan ik je helpen?