fbpx

Ik leer anders©

Beelddenken

Er is een groep leerlingen die vastloopt in het onderwijs omdat de gangbare methoden niet aansluiten bij hun manier van denken. Deze leerlingen leren met hun ogen, het zijn de zogenaamde beelddenkers. Vaak hebben zij een leerachterstand of dyslexie. Bijles en training helpt niet of nauwelijks en de frustratie loopt op. Het zelfbeeld van het kind wordt steeds slechter. De methode Ik leer anders© helpt deze leerlingen op een andere manier te leren. De lesstof wordt op een visuele manier aangeboden waardoor de beelddenker het kan opslaan, onthouden en verwerken. Met in korte tijd resultaat! Als deze methode voor het kind werkt is dat in één sessie duidelijk. En kan het heel veel opleveren! Lezen en spellen gaat met sprongen vooruit, kinderen leren snel klokkijken, tafels worden geautomatiseerd en rekenen gaat veel sneller.

Uit onderzoek (www.ikleeranders.nl) is gebleken dat bij bepaalde groepen beelddenken heel vaak voorkomt. Kinderen (en volwassenen) met ad(h)d, autisme, dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit denken veelal in beelden. Bij deze groepen kan de methode Ikleeranders© succesvol worden toegepast.

Op de website www.ikleeranders.nl  vind je een test om te ontdekken of je kind een beelddenker zou kunnen zijn. Als gecertificeerd coach help ik je graag verder!

logo-coach_1

Chat openen
1
Hoi! Kan ik je helpen?