fbpx

Van: ‘Ik kan dit niet’ naar: ‘Ik kan dit nóg niet’

masterclass over De invloed van overtuigingen op het gedrag van je tiener

“Dit kan ik écht niet!”

“Ik ben nu eenmaal slecht in Duits”

“Als ik iets niet direct kan, begin ik er ook niet aan. Ik doe het het liefst gelijk goed.”

“Fouten maken is vervelend, ik wil niet afgaan in de ogen van anderen.”

“Als je slim bent, haal je hoge cijfers.”

Herken je dit soort uitspraken bij jouw zoon of dochter? Dan kan het goed zijn dat er sprake is van een zogenoemde Fixed Mindset. Zeker hoogbegaafde kinderen hebben hier regelmatig last van. Ze hebben vaste overtuigingen die het leren en ontwikkelen in de weg zitten. Door deze vaste overtuigingen vermijden ze moeilijke taken, geven ze snel op en wordt hun zelfbeeld negatief beïnvloed.

Hoe zou het voor je zijn als jouw zoon of dochter zichzelf minder in de weg zou zitten. Als hij wel die uitdagingen aan zou gaan die hij nu vermijdt? Als hij even diep adem zou halen en dan weer verder gaat aan een moeilijke taak, in plaats van gefrustreerd het boek weg te gooien? Als hij ging geloven dat er veel meer te bereiken is dan hij nu denkt?

Ik kan je daarmee helpen door de masterclass ‘Van: ‘Ik kan dit niet’ naar: ik kan dit nóg niet’.

Na deze masterclass herken jij uitspraken die een vaste of juist een groei-mindset laten zien. Je weet hoe je deze ‘vaste’ uitspraken kunt ombuigen naar groei-uitspraken. Je hebt concrete handvatten om je zoon of dochter bij frustratie en tegenslag te helpen als hij of zij zichzelf in de weg zit. En je weet wat je zelf kunt doen om een fixed mindset te voorkomen en juist een groeimindset te ontwikkelen.

Eerdere deelnemers waren erg enthousiast. Zoals Richard zei: Dank je hartelijk voor je super interessante lezing, echt weer dingen van opgestoken en dingen die weer anders ‘binnenkwamen’, dank!

Het zou zo mooi zijn als zoveel mogelijk ouders mogen horen over de invloed van een positieve mindset. Daarom geef ik deze masterclass opnieuw. Gratis waardevolle informatie vanuit je luie stoel (nou ja, actieve deelname is beter ;)).

Wanneer? Dinsdag 8 maart om 20.00 uur.

Kosten: helemaal niets 🙂

Hoe? Als je je hebt aangemeld ontvang je een paar dagen voor de masterclass een link in de email. Via deze link kun je meedoen op je smartphone, tablet of computer. Super simpel.

Doe jij mee? Schrijf je nu in via onderstaand formulier!

  • Je geeft me hiermee toestemming om naar bovenstaand adres e-mails te sturen. Gegevens worden niet gedeeld met derden. In de privacyverklaring van Breinvaardig lees je meer hierover.

Chat openen
1
Hoi! Kan ik je helpen?