Online cursus Pubers en Plannen (voor ouders)

Het is donderdagavond 11 uur en je zoon loopt schreeuwend door het huis: “Waarom doet die ***printer het nu niet, ik móet dit morgen inleveren!”

Of je dochter komt er in het weekend achter dat ze maandag een belangrijke toets heeft en kan zondags dus niet met haar vriendinnen gaan zwemmen.meisje hoofd bureau

Of je puber wordt steeds sacherijniger en jij vraagt je af wat er toch aan de hand is. Uiteindelijk barst de bom en blijkt dat hij/ zij totaal geen overzicht meer heeft over de berg aan huiswerk.

Of je hebt deze week al weer de zoveelste ruzie met je zoon omdat jij vindt dat hij te weinig aan zijn huiswerk doet en hij daar toch echt anders over denkt. En zijn cijfers zijn nou niet echt geweldig…

Je wilt je zoon of dochter wel helpen maar eerlijk gezegd heb je zelf eigenlijk ook geen idee hoe dat allemaal zit met Magister en It’s learning of hoe het ook maar allemaal heet. Het is ook zo anders als toen je zelf op school zat.

Herkenbaar?

Hoe zou het voor je zijn als er minder stress in huis is? Als je dochter vrolijker is en leuke dingen kan doen met haar vriendinnen? Hoe zou het zijn als je puber betere cijfers haalt en jij minder ruzie en strijd hebt met hem/ haar? Hoe zou het zijn als je je puber op een prettige manier kunt ondersteunen bij zijn huiswerk?

Dat kan! Als je de online cursus “Pubers en Plannen” volgt. Gewoon op je eigen tijd, vanuit je eigen stoel of in de trein. Een serie van 4 lessen met video’s en werkboeken.

Aan het eind van deze cursus begrijp jij pubergedrag beter waardoor je je puber gemakkelijker kunt ondersteunen. Je maakt samen met je kind een perfecte planning. Er is minder stress omdat deadlines nu gehaald worden en je hebt een blijere puber in huis. Wat natuurlijk zijn weerslag heeft op het hele gezin!

Dit alles voor een investering van slechts 37,- euro!

 

Veel gestelde vragen

  • Ik heb het heel druk, ik weet niet of ik daar voldoende tijd voor heb?

De 4 video’s duren ongeveer een half uur per stuk. Daarnaast zijn er opdrachten in de werkboeken, waar je ongeveer een half uur mee bezig bent. Het toepassen en oefenen met plannen doe je in de praktijk, dat gaat geleidelijk aan sneller en kan je kind uiteindelijk zelf. Bovendien levert het uiteindelijk heel wat energie en tijd op!

  • Hoe lang kan ik de video’s bekijken?

Je hebt 3 maanden toegang tot de online leeromgeving. Alle tijd dus om de video’s te bekijken en het plannen te oefenen.

  • Zijn de lessen op volgorde?

Ja, elke 3 dagen komt er een lesmodule beschikbaar

  • Mijn zoon/ dochter is nog niet echt aan het puberen is deze cursus dan zinvol?

Jazeker, je kunt maar beter goed voorbereid zijn, nu neemt je kind het waarschijnlijk nog een stuk gemakkelijker aan!