Online workshop Mindset bij tieners (gratis)

“Dit kan ik écht niet!”

“Ik ben nu eenmaal slecht in Duits”

“Als ik iets niet direct kan, begin ik er ook niet aan. Ik doe het het liefst gelijk goed.”

“Fouten maken is vervelend, ik wil niet afgaan in de ogen van anderen.”

“Als je slim bent, haal je hoge cijfers.”

Herken je dit soort uitspraken bij jouw zoon of dochter? Dan kan het goed zijn dat er sprake is van een zogenoemde Fixed Mindset. Zeker hoogbegaafde tieners hebben hier regelmatig last van. Ze hebben vaste overtuigingen die het leren en ontwikkelen in de weg zitten.Door deze vaste overtuigingen vermijden ze moeilijke taken, geven ze snel op en wordt hun zelfbeeld negatief beïnvloed.

Hoe zou het voor je zijn als je tiener zichzelf minder in de weg zou zitten. Als hij/zij wel die uitdagingen aan zou gaan die hij/ zij nu vermijdt? Als hij/ zij even diep adem zou halen en dan weer verder gaat aan een moeilijke taak, in plaats van gefrustreerd het boek weg te gooien? Als hij/ zij ging geloven dat er veel meer te bereiken is dan hij/ zij nu denkt?

Ik kan je daarmee op weg helpen in de workshop ‘Mindset bij tieners‘.

Na deze workshop herken jij uitspraken die een fixed of juist een groei-mindset laten zien. Je weet hoe je deze fixed uitspraken kunt ombuigen naar groei-uitspraken. Je hebt concrete handvatten om je tiener bij frustratie en tegenslag te helpen als het zichzelf in de weg zit. En je weet wat je zelf kunt doen om een fixed mindset te voorkomen en juist een groeimindset te ontwikkelen.

Eerdere deelnemers waren erg enthousiast. Zoals Richard zei: Dank je hartelijk voor je super interessante workshop, echt weer dingen van opgestoken en dingen die weer anders ‘binnenkwamen’, dank!

Het zou zo mooi zijn als zoveel mogelijk ouders mogen horen over de invloed van een positieve mindset. Daarom geef ik deze workshop nu voor het eerst online. Gratis waardevolle informatie vanuit je luie stoel (nou ja, actieve deelname is beter ;)).

Wanneer? Dinsdag 20 oktober om 20.00 uur.

Kosten: helemaal niets 🙂

Hoe? Als je je hebt aangemeld ontvang je een paar dagen voor de workshop een link in de email. Via deze link kun je meedoen op je smartphone, tablet of computer (met webcam). Super simpel.

Doe jij mee? Schrijf je nu in via onderstaande knop!

Ja, ik doe mee!